Hvad står det egentlig for? - italienske klassifikationer

4 dages middagsrus

Vi er i fuld gang med Brunello Week på vores restaurant og det er sørme en fantastisk følelse at kunne melde om alt udsolgt. Til gengæld sørger en fuldt udsolgt uge også får at vi i den grad får ligget vandret for at få alt til at gå op, på bedste vis. Vi kører middage fra i onsdags og til og med i morgen aften + en Walk-Around-Festival i morgen, lørdag, i tidsrummet fra kl. 12-13.30

Men selvom det går hamrende stærkt lige nu og jeg slet ikke har tid til noget som helst andet end Brunello Week (som for eksempel at skrive herinde, derfor er posten her også kort-kort-kort)  er det det hele værd. Indtil videre har vi nemlig haft huset fuldt af super dejlige og glade gæster, hver aften er der 6 til 8 retter på programmet og ca mellem 12 til 16 vine som skal smages, overvejende Brunelloer det hele. Så joo, vi får spist igennem i øjeblikket, det er en ren rus – og blandt gæsterne har der også været private venner, så det er bare om at nyde det så længe det varer❤️

Her er lidt billeder af maden, vinene, nogle af vores dygtige tjenere, et par enkelte vennebilleder (fortryder jeg ikke fik taget flere med de andre også) og ikke mindst nogle af producenterne. Hurra for en fest, om 3 timer går det løs igen, jeg er en heldig kartoffel!

Ps – I må bære over med lyset, jeg har prøvet med lidt forskellige filtre, alle billeder er taget om aftenen hvor der er liidt mørkt

 

 

 

 

 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad står det egentlig for? - italienske klassifikationer