Vidste du: Danmarks husstande førende indenfor økologi i verden

Jeg er blevet dommer

Jeg har fantastiske nyheder her til morgen. I går aftes midt i rykket på restauranten, tikkede en mail ind fra 5 Star Wines – The Book. Såmænd en bog der udkommer hvert år lige efter Vinitaly med bedømmelser af de vine som forskellige vinproducenter har sendt ind. Ofte er de som sender vinprøver ind, producenter som også er med på selve vinmessen, som i øvrigt er verdens største og første af slagsen. Løber af stablen hvert år i april i hjerernes by, Verona.

Vindommer

 I mailen var en invitation. Teamet, blandt andet underskrevet Stevie Kim, ville gerne invitere mig til at deltage som dommer. Hmmmm, lad mig liige tænke-tænke-tænke – ok! Det vil jeg gerne😍 Arj altså, selvfølgelig vil jeg da det! Men jeg kunne jo ikke smide alt hvad jeg havde i hænderne i går aftes og har derfor først svaret for lidt siden.

So – it is now official, I am one of the wine judges in the international tasting taking place at Veronafiere in Verona for 5 Star Wines – The Book

 

 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du: Danmarks husstande førende indenfor økologi i verden