Yachting Club - suverænt

4Ocean – ved du hvem de er?

Jeg fandt ud af det for nylig. Vil du gerne gøre en lille forskel i det daglige, som kan blive til en kæmpe forskel hvis vi alle gør det? Så saml 3 stk plastik op om dagen og smid i en dertil-indrettet skraldespand. Og køb et 4Ocean-armbånd. Det koster ikke mere end $20 + $5 dollars i forsendelse.

4Ocean er ultrakort fortalt, en historie om to surfere, Alex og Andrew, som på en tur til Bali i Indonesien, blev overvældet af alt det forfærdelige plastic der fylder vores have. De besluttede sig at gøre noget ved det, de besluttede at begynde at rydde op. Læs selv mere her

Her er mit 4Ocean armbånd

 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

2 kommentarer

 • Lise-Lotte

  4Ocean´s armbånd er bare så fine og enkle. Jeg opdagede dem på rejse i USA og har nu efterhånden en lille samling. Baggrunden for ideen er tankevækkende.
  I år er mit nytårsforsæt derfor netop at opsamle 3 stk plasticskrald hver dag. Det startede så først i går …!! For at indhente det forsømte fra årets første dage medbragte jeg derfor en stor sæk på min gå tur med Vizsla´en. “Desværre” oplevede jeg har sækken hurtigt blev fuld. Heldig var jeg derfor, da jeg fandt en kæmpe kæmpe stor plastik sæk, der havde være rundt om noget møbel. Denne kunne jeg også hurtig fylde op. De to sække kunne jeg smide i en affaldscontainer ved noget sportsanlæg undervejs på min rute.
  Måske jeg ikke får opsamlet 3 stk plastic hver dag – men så må jeg samle noget mere, når jeg igang !!
  Efter at have købt 4Ocean´s armbånd på rejser i udlandet har jeg fundet ud af, at de også kan købes i Danmark i en Butik i Vordingborg der hedder Bernadette:

  https://butik-bernadette.dk/content/4-om-os

  Butikken har mange dejlige og bæredygtige ting og sender meget hurtigt efter bestilling.

  Jeg ser efterhånden rigtig mange med 4Oceans årmbånd – senest på TV2 – en deltager i X-faktor: Forsangeren i bandet/gruppen: Rolf og kanylerne.

  Dejlig blog du har – den passer lige til mig.
  TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Lise-Lotte, hvor er du bare god ! – fantastisk nytårsforsæt! Tanken med 3 stk skrald dagligt er jo så fin, men hvis man så som du går ud med en hel sæk når man kan, er det da virkelig fantastisk.
   Og så godt at du her linker til hvor man kan købe dem i Danmark – jeg har lige været inde og kigge, spændende butik baseret på et stærkt budskab, en butik man bør støtte.

   Og tusind tak fordi du følger med hos mig, jeg er så glad for at du kan lide bloggen ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yachting Club - suverænt