Kvinder kan shine hvad som helst op

Når super woman hysteriet ikke går længere

Hvad gør man så? Man indrømmer og råber efter hjælp.

Jeg har akut brug for en ny hushjælp. Igår brugte jeg de første 3,5 time på huset. Ikke at jeg ikke kan lide huslige pligter, det kan jeg faktisk godt (sjovt nok holder jeg meget af at stryge! Well, ja, hver sin last. Og er faktisk også glad for at gøre rent – der er sådan en speciel tilfredsstillelse i at lave et stykke arbejde og se det perfekt fuldendt). Men nu må mit super woman hysteri være slut. Jeg har brug for en hushjælp. Som kan gøre rent. Ja – alligevel specielt at jeg nævner det, ikke? Fordi en hushjælp kan vel nok finde ud af at gøre rent? Men næ nej, det er sørme ikke noget man skal tage for givet. Så altså en hushjælp som kan gøre rent og gøre rent ordentligt. Hver gang. Hun skal også kunne stryge. Og må helst ikke ryge (hverken det ene eller det andet). Hun kommer selvfølgelig til tiden, er til at stole på, er sød, sjov og… Ok – bare alt det andet, så længe hun også er sød. Hun behøver ikke nødvendigvis også at være sjov. Men det ville være et plus 😂

Er det dig eller kender du nogen? Så skriv en mail til mig på jenniferdelaloca@jenniferdelaloca.com

Lovs

#new #housekeeper #wanted #hushjælp

 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder kan shine hvad som helst op