Det er så svært at vælge

Trøffel Baileys til alle der er sent på den

Kl. er lige noget over 15 i dag d. 24. december, men hvis du er sent på den med petit fours til kaffen efter julemiddagen i aften, får du her denne virkelig hurtige opskrift på trøffel Baileys, som jeg næsten tør vædde på at du kan nå at få klar til i aften.

Du skal blot have

  • Baileys
  • Mørk chokolade, min. 70 procent
  • Lidt smør
  • Mørk kakao
  • En ske
  • Et vandbad
  • Plastfilm (det der gennemsigtige film du bruger til at dække madvarer til, ikke sølvpapir)

Smelt 200 gr mørk chokolade min 70% i vandbad. Hæld to deciliter (20 cl)  Baileys i når chokoladen er smeltet (evt mere eller mindre efter behag😘) og tilsæt 20 gr smør. Rør godt rundt

Rul et stykke plastfilm ud på køkkenbordet. Hæld chokolade baileys-massen op. Rul sammen som en medister pølse. Smid i fryseren små tyve minutter. Tag ud igen. Tag filmen af. Skær i skiver. Vend i kakaopulver e voila!

 

Glædelig jul ❤️

 

Ps.

Billedet herunder er af ananas kirsebær dyppet i smeltet chokolade bagerst. Og forrest (hvis du kan ane dem) ligger hasselnødder, også dyppet i smeltet chokolade

 

Følg med mig på

Instagram: @iamwine_jenniferdelaloca, på FaceBook og her på bloggen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er så svært at vælge