Den største jeg nogensinde har set

Online vinskole kører igen

 

 

I dag for et par måneder siden, var jeg ved at rive al håret ud af hovedet på mig selv. Jeg lå mere end vandret, for at blive færdig med min online vinskole, som jeg fik skudt i gang, før jeg overhovedet tilnærmelsesvis var færdig med hele projektet!

 

Uha, det er rart at sidde i dag og kunne kigge tilbage på, at den periode er overstået og at jeg nu bare har hele projektet liggende på en online platform, klar til kørsel på forskellige tidspunkter af året, hvor jeg re-launcher skolen igen og igen.

Det er klart intet er statisk, tiderne vil ændre sig og jeg vil derfor løbende også skulle justere, opdatere og ændre i materialet. Men lige nu, ja, der kører det altså bare.

Thank God siger jeg bare. Sikke en dejlig søndag. Søndag d. 25. november. Min online vinskole er netop startet kl. 12.00. Og de som ikke har fået købt plads endnu, kan nå det til reduceret pris indtil 2. december, ved at klikke sig videre her

Cin-cin & happy Sunday 🍷 😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den største jeg nogensinde har set