Folk vil have drama!

Den største jeg nogensinde har set

 

November er højsæson for hvide trøfler og sidste weekend var vi igen i Italy, både for at smage Brunello 2014 (som bliver frigivet 1. januar 2019), for at tjekke op på vores hus-byggeri ved Trasimeno-søen, for at spise på Cantanapoli, besøge gode venner og for at hente flere hvide trøfler med hjem til L’Enoteca di Mr. Brunello

Og hvad sker der ikke – vi ankommer netop som Mirko, vores trøffelpusher, har fået fingrene i Italiens pt. allerstørste hvide trøffel dette år – 1.050 kg!!. Og jeg må indrømme, det er den allerstørste hvide trøffel – og i det hele taget, trøffel – jeg nogensinde selv har set. Som i nogensinde i min efterhånden lange karriere indenfor mad og vin.

Her får I altså både billeder, mini-videoer og stories fra Instagram  – Mirko – tha Truffle-man, det er alligevel lidt sødt at han ikke helt forstår hvad jeg spørger om, på engelsk, og bare svarer, lige hvad han tænker 😂😂😂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk vil have drama!