Noget der virkelig kan få mit p.. i kog

Gode Dinner råd i Amsterdam – er dyre

Jeg er jo så vant til at flyveren går lige til Rom, hvor vores bil står parkeret og kender efterhånden diverse motorveje, hoteller og dejlige restauranter ud og ind. Men på søndag skal jeg i forretningsøjemed til Amsterdam (det er vist første gang, kan ikke huske at have været der før) i et par dage, og søndag aften er jeg sådan set på arbejde, men har ‘fri’ – forstået på den måde, at jeg selv skal ud og finde et rigtig lækkert spisested, hvor der selvfølgelig både er god mad og vin

 

Så jeg er faktisk lidt desperat efter at høre om skønne steder i Downtown Amsterdam? Jeg er ikke helt sikker på hvor vi skal bo endnu, men har fået at vide at det enten er på noget der heder Twentyfortyseven eller Renaissance

Nu er gode råd vældig dyre – mon der er nogen af Jer der kan fortælle mig hvor jeg skal kigge hen, i jagten på en god restaurant denne kommende søndag aften?

Krydser fingre🙌 ❤

2 kommentarer

 • Rikke

  Pluk er virkelig lækkert også juice by natures vegan “high tea” er et besøg værd. Er selv også vild med Le pain Quotidien
  Et besøg på rockpaperdresses er også et godt bud hun har lavet en god guide

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem går jeg ind og finder på nettet og tjekker også rockpaperdresses ud, tusind tak for gode råd 🤗

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget der virkelig kan få mit p.. i kog