Du da ALT for tyk til at lægge det billede på

Time Management – styr din tid, opnå og nå hvad du vil

Tid er penge og penge er tid. Eller bare – tid er tid, som er tid de fleste af os ret gerne vil ha mere af, nok af, bestemme over, eje. Eller med andre ord; at tid er penge og omvendt vil til hver en ‘tid’ have indflydelse på hele vores liv, vores børn, mand/kone, osv osv

Derfor vil jeg personligt meget gerne selv styre min tid – derfor er jeg blandt andet selvstændig. Men jeg vil også gerne blive ved med at blive bedre til at styre min tid. Få mere ud af den. Opnå mere. Mere samvær med mine love ones, flere rejser, mere business, flere penge… Mere tid <3

Jeg har hver dag to-do-lister så lange og omfattende at jeg kan blive helt træt ved tanken og endnu mere træt hvis jeg skulle liste dem her. På den anden side, lige så trættende som jeg kan finde det, ligeså meget ved jeg at det netop er dette der fortæller hvor meget energi jeg har, drive og at det jo netop er dét der gør at jeg er hvor jeg er og kommer hen til hvad og hvor jeg vil

Så –  trættende to-do-lister eller ej, jeg når rigtig, rigtig meget. Og opnår rigtig meget. Fordi jeg er udstyret som jeg er og har besluttet – for længst – at jeg som sagt (selv) vil styre min tid. 

Det kan du også.

I weekenden lægger jeg et blogpost ud med hvad der virker bedst for mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du da ALT for tyk til at lægge det billede på